TAP se vraća u Zagreb nakon pet godina

Portugalski nacionalni prevoznik TAP obnovio je ove sedmice letove između Lisabona i Zagreba nakon pet godina. Aviokompanija će održavati tri nedeljna leta između dva grada,sredom, petkom i nedeljom.Karte su u prodaji.

Glavni direktor prihoda i mreže TAP Air Portugal,Arik De, izjavio je: „Oduševljeni smo što smo lansirali ovu novu uslugu u Zagreb, omogućavajući Hrvatima da posete Portugal ovog leta. Dalje, ovi letovi omogući će Portugalcima da putuju bez prestanka do Zagreba, hrvatske obale i Dubrovnika, umesto da prelaze preko drugih evropskih gradova. Konačno, ova ruta jača poziciju Lisabona kao najboljeg čvorišta u Evropi jer su letovi za Zagreb predviđeni tako da se povežu sa našom mrežom SAD-a i Afrike. Pokretanje ove usluge takođe je važan simbol oporavka za vazduhoplovni i turistički sektor “.

Menadžer za razvoj ruta na aerodromu Zagreb, Iavus Aitis,izjavio je: „Drago nam je što se TAP Air Portugal vratio u Zagreb nakon pet godina. Ova usluga neće povezati samo dva glavna grada, već će, zahvaljujući širokoj mreži TAP-a iz Lisabona, takođe pružiti besprekornu povezanost sa Amerikom i Afrikom, dok će povezujući letovi biti dostupni i od Zagreba do hrvatske obale. Obnavljanje usluga između Zagreba i Lisabona dodatno će ojačati poziciju zagrebačkog aerodroma kao ulaza u jugoistočnu Evropu “.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine TAP Air Portigal avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije TAP Air Portugal možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama