Turkish – Wi-fi In-Flight Entertainment

Turkish – Wi-fi In-Flight Entertainment.
Od 27. juna Turkish Airlines uvela je “Wireless In-Flight Entertainment System”. To je bežični sistem za zabavu na letu, u 44 uskotrupna aviona svoje flote u kojima nije dostupan ekran na poleđini sedišta. Putnici će moći da se povežu sa ovim sistemom za zabavu na letu preko svojih ličnih elektronskih uređaja. Za korišćenje bežičnog sistema za zabavu tokom leta na ličnim uređajima (tablet, pametni telefon i notebook) aplikacija pod nazivom “Wi-Fi Entertainment” mora biti instalirana na pametnim telefonima putnika pre leta. Pored mobilnih uređaja, putnici će moći da koriste ovaj sistem na svojim prenosnim računarima koristeći Google Chrome pretraživač.
Putem bežičnog sistema za zabavu na letu, putnici Turkish Airlines-a imaju mogućnost da uživaju u preko 250 filmova, 700 TV emisija, 2.000 muzičkih albuma, 19.000 pesama i u ostalim medijskim sadržajima.
Turkish Airlines nastavlja da cini sve da putovanje svojim putnicima učini prijatnijim i ostaje fokusiran na povećanje njihovog zadovoljstva.
Turkish Airlines avio karte za sve destinacije očekuju vas u svim Jumbo Travel poslovnicama. Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite možete kupiti vaše avio karte online.

U Jumbo Travelu očekuju vas i brojne povoljnosti prilikom plaćanja. Vaše avio karte možete platiti na 6 rata bez kamate.
Više o pogodnostima u Jumbo Travelu možete pogledati na Najpovoljniji načini plaćanja.
Sve dodatne informacije i rezervacije možete dobiti pozivom na broj 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.

Uz kupovinu Turkish Airlines aviokarta, nudimo vam i mogućnost hotelskog smeštaja na vašoj željenoj destinaciji!
Hotelski smeštaj prilagodićemo vašim željama i mogućnostima i to po najpovoljnijoj mogućoj ceni. Više informacija u vezi sa rezervacijom hotelskog smeštaja možete potražiti upitom na e-mail  putovanja@jumbo.rs

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama