Flydubai – I do 30% popusta do Dubaija i još dalje

Flydubai – I do 30% popusta do Dubaija i još dalje – Sa 30% popusta uživajte u letu koje traje cele godine u Kolombu, sunčajte se u Zanzibaru, luksuznom Dubaiju ili zaronite u toplo more Salalaha. Flydubai jeftine avio karte za sve destinacije očekuju vas u svim Jumbo Travel poslovnicama. Uz niže cene platite avio karte na 6 rata bez kamate. Informacije i rezervacije na 011/303 88 77

Prodaja: do 15. jula 2018.
Period putovanja popust do  30% : od 1. septembra 2018.  –  1. marta 2019.

Promotivne tarife uključuju prtljag.
Promotivne cene su dostupne u navedenom prodajnom periodu u zavisnost od raspoloživosti slobodnih mesta.
Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Dubai -30%
Salalah (Oman) -30%
Zanzibar -30%
Kolombo -30%

Flydubai jeftine avio karte za sve destinacije očekuju vas u svim Jumbo Travel poslovnicama, a ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite možete kupiti vaše avio karte online.

U Jumbo Travelu očekuju vas i brojne povoljnosti prilikom plaćanja. Vaše avio karte možete platiti na 6 rata bez kamate.

Više o pogodnostima u Jumbo Travelu možete pogledati na Najpovoljniji načini plaćanja.

Sve dodatne informacije i rezervacije možete dobiti pozivom na broj 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.

Uz kupovinu Flydubai aviokarta, nudimo vam i mogućnost hotelskog smeštaja na vašoj željenoj destinaciji!

Hotelski smeštaj prilagodićemo vašim željama i mogućnostima i to po najpovoljnijoj mogućoj ceni. Više informacija u vezi sa rezervacijom hotelskog smeštaja možete potražiti upitom na e-mail  putovanja@jumbo.rs