Swiss: Jeftinije avio karte za Ženevu

Švajcarska avio-kompanija Swiss Airlines nudi putnicima iz Srbije avio karte za Ženevu na biznis klasi već od 200€.
avio karte za Ženevu
Osetite čari biznis klase Swiss Airlines po veoma povoljnoj ceni. Vaš povratni let na najboljoj biznis klasi Evrope za Ženevu može koštati već od 200€. Putnicima sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” pruža se retka prilika da po promotivnoj ceni ostvare nezaboravan povratni let do Ženeve.
Promotivna akcija traje do 28. novembra, do kada sebi možete obezbediti avio karte za Ženevu na biznis klasi Swiss-a. Imaćete priliku da iskusite boravak u Swiss lounge-u, ekskluzivnim obrocima i šampanjcu.
Avio karte po promotivnim cenama važe za povratno putovanje sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ na ekonomskoj klasi putovanja.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Swiss Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Avio karte za Ženevu i pogodnosti kod Swiss Airlines

SWISS leti direktno iz Beograda 2 puta dnevno do Ciriha i 3 puta nedeljno do Ženeve. Svojim putnicima odatle nudi dalje veze do mnogobrojnih destinacija Evrope i širom sveta.
Putnicima koji lete iz Beograda za Ženevu SWISS nudi potpuno nov, atraktivan koncept cena koji uključuje cene u jednom pravcu kao i cene povratne karte. Cene se dele u 2 grupe; “Economy Flex”i “Economy Light”. Avio karte za Ženevu i ostale destinacije sada su nikad povoljnije, a usluga iznad svih očekivanja kakva i dolikuje renomiranoj avio kompaniji poput Swiss Airlines.
Do kraja godine planira se i uvodjenje mogućnosti da se unapred rezerviše dodatni prtljag.
SWISS dakle planira da i dalje proširuje svoje dodatne usluge prema putnikovim željama i potrebama, spremno obećavajući da će nastaviti odgovorno da ispunjava očekivanja svojih putnika u skladu sa motom kompanije “Our sign is a promise”.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama