Qatar AIrways na novom aerodromu

Qatar Airways od 27. marta u 09:00 putnike prevozi ka svim svetskim destinacijama iz svoje nove matične luke, savremenog novog aerodroma Hamad International.
Qatar Airways
Qatar Airways vam želi dobrodošlicu na novi aerodrom – Hamad International, novi aerodrom, a od 09:00 sati u utorak 27.maja i vaše novo polazište ka svetskim destinacijama.
Novi internacionalni aerodrom u Kataru je funkcionalno i estetski dizajniran da bude prilagodjen vašim potrebama i omogući vam da doživite nove svetske standarde u udobnom i luksuznom putovanju.
Istražite raznovrsne usluge i ponude novog Hamad International aerodroma.
Efikasnost i jednostavnost za putovanje od pet zvezdica
Prostrana i elegantna check-in zona sa 137 šaltera i 34 pulta za samostalno čekiranje. Efikasna bezbednosna provera i mnoštvo uslužnih punktova sa ciljem da olakšaju i ubrzaju proces.
Očaravajuće okruženje i arhitektura
Visoki plafoni i prostrani holovi ostavljaju grandiozan utisak, dok prelepo dizajnirani detalji upotpunjuju savršen sklad koji prevazilazi sve standarde.
Primamljiva ponuda prodavnica i restorana
Pored obimne i različite ponude restorana, nalazi se i jedan od najvećih svetskih Duty Free prostora za kupovinu. Uključuje kombinaciju elegantnih i dizajnerskih butika i garantuje nezaboravno iskustvo u kupovini.
Idealni uslovi za poslovne aktivnosti, odmor i zabavu
Moderni računari se nalaze u elegantnim radnim zonama u okviru aerodroma, sa besplatnim bežičnim internetom na celom terminalu, kako biste u svakom trenutku bili povezani radi posla ili zabave

Qatar Airways kompanija koja raste

Qatar Airways ulaže 50 milijardi dolara za nabavku više od 250 letelica, obuhvatajući Boeing 787s, 777s, Airbas A350s, A380s kao i seriju letelica A320. Prema rezultatima istraživanja koje je sproveo Skytrax, avio-kompanija Qatar Airways je drugu godinu uzastopno dobitnik prestižne nagrade za najbolju avio-kompaniju. Takođe, avio-kompanija Qatar Airways je proglašena najboljom avio-kompanijom na Bliskom istoku već sedmu godinu zaredom, a pobedila je i na ovogodišnjoj dodeli nagrade za najbolje osoblje u avio-kompaniji koju dodeljuje Skytrax. Premium Terminal kompanije na međunarodnom aerodromu u Dohi proglašen je 2012. godine, već drugu godinu zaredom, najboljim salonom za putnike prve klase.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama