Air Serbia kutije za humanitarnu pomoć

Air Serbia od 20. maja na beogradskom aerodromu ” Nikola Tesla” pruža mogućnost svim putnicima da iskažu solidarnost sa ljudima pogođenim u prethodnim nedaćama koje su zadesile Srbiju.
air serbia
 
Air Serbia je postavila kutije na aerodromu “Nikola Tesla” za prikupljanje humanitarne pomoći gostiju koji putuju našom i drugim aviokompanijama. Air Serbia je posrednik u ovom postupku. Iznos sakupljenih sredstava biće javljen nadležnim institucijama i objavljen na veb stanici srpske nacionalne aviokompanije i na društvenim mrežama. Ovo je samo jedan od vidova pomoći koju Air Serbia nastoji da pruži ugroženima od poplava u Srbiji u maju 2014. Srpska aviokompanija će takođe dati i sopstveni prilog humanitarnoj pomoći Republici Srbiji i u tom cilju je otvorila račun na koji njeni zaposleni mogu uplatiti svoje donacije. Račun je već aktiviran, a sama Air Serbia je izvršila prvu uplatu u iznosu od milion dinara.
Air Serbia ne snosi odgovornost za dalju raspodelu prikupljene finansijske pomoći nakon što istu bude uplatila na račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima od poplave.
Kutije za prikupljanje pomoći su zapečaćene i biće otvorene neposredno pre nego što budu uplaćene na račun Vlade.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama