Premium Salon Air Serbie već godinu dana sa Vama

Premium Salon Air Serbie obeležio je godinu dana uspešnog rada. Sada dostupan svim putnicima, osetite najbolje u avio prevozu. Rezervišite avio karte na 011/303 88 77.

Premium Salon Air Serbie

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia proslavila je godišnjicu uspešnog rada svog Premium salona smeštenog na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.
Premium Salon Air Serbie otvoren je 9. septembra 2015. godine i do sada je ugostio više od 23 hiljade gostiju iz celog sveta.
U salonu je od tada posluženo više od 5.500 obroka, od kojih su najpopularnija tradicionalna srpska jela, kao što su ćevapi i mućkalica.
Air Serbia je takođe svojim gostima poslužila više od 150 flaša domaće rakije iz Rakia Bara, 700 boca vina, uključujući i selekciju poznate vinarije Radovanović, oko 21.000 boca Voda Vode, Jelen pivo, kao i kapućina, espresa i druge napitke iz Kafeterije.
Kako je istaknuto iz menadžmenta Air Serbie, Premium Salon veoma je atraktivan među putnicima koji putuju direktom linijom Beograd New York je pruža zaista odlične mogućnosti odmora i razonode pre dugog puta ekonomskom ili biznis klasom srpske kompanije.
Treba naglasiti da u ovom salonu kapaciteta do 80 gostiju možete probati najlepše specijalitete mnogih kuhinja, a gostima je na raspolaganju i mogućnost korišćenja tuš kabine, domaća i strana štampa, wifi, kao i prostori za neometano obavljanje poslovnih aktivnosti.
Avio karte za sve destinacije Air Serbie možete obezbediti klikom na Air Serbia avio karte.
Sve informacije i rezervacije avio karata možete dobiti i u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77.
Pogledajte i cene pojedinačne karte za Air Serbia Premium salon.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama