Povoljne aviokarte za Hong Kong

Povoljne aviokarte za Hong Kong u okviru WOW tarife Air France možete kupiti u Jumbo Travel poslovnicama ili online na www.jumbo.rs. Do Hong Konga i nazad već od 619€.
Posetite Hong Kong po premotivnoj ceni ceć od 619 eura i osetite čari Istoka. Francuska aviokompanija Air France svojim putnicima sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” omogućava putovanje po super ceni. Povoljne aviokarte za Hong Kong samo su deo WOW ponude koja već nedeljama unazad traje.
Požurite i na vreme obezbedite svoje povoljne aviokarte za Hong Kong u poslovnicama Jumbo Travel-a i zapamtite, broj mesta je ograničen. Aviokarte možete kupiti u periodu prodaje od 4-5. novembra. Promotivna cena karte odnosi se na period putovanja do 29. februara.
U cenu povoljne aviokarte za Hong Kong uključene su sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje aviokarata. Aviokompanija Air France zadržava pravo eventualne promene uslova putovanja.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air France možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Povoljne aviokarte za Hong Kong

Povoljne aviokarte za Hong Kong u okviru WOW tarife  – fenomenlno putovanje po super ceni!

Povoljne aviokarte za Hong Kong su šansa da upoznate novu kulturu, ljude, tradicije… Uzimajući u obzir promotivnu cenu karata koju vam nudi avio kompanija Air France pravo je vreme za kupovinu i nezaboravno putovanje.
Ova renomirana aviokompanija je prva evropska aviokompanija koja je uključila najmoderniji avion današnjice Airbus A380 u komercijalni saobraćaj pa će vam putovanja i do najudaljenijih destinacija biti pravo uživanje.
Osetite vrhunski kvalitet usluge, komfor i sigurnost prevoza do svih atraktivnih turističkih destinacija modernog doba, ukažite svoje poverenje francuskoj aviokompaniji Air France i budite deo miliona zadovoljnih putnika. Vaša avantura može da počne još danas! Ne propustite promotivni period Air France-a!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama