Austrian i Jumbo vas besplatno vode u Beč

Austrian i Jumbo vas vode besplatno u Beč, da zaista je moguće!
Beč je austrijska prestonica i metropola koja svojim velelepnim zdanjima u gotskom stilu, bogatom istorijom i kulturom privlači turiste iz čitavog sveta.U ovom prelepom gradu čije obale zapljuskuje Dunav, stvarali su Mocart, Betoven, Šubert, Štraus, Hajden pa stoga i ne čudi zbog čega je bečka opera jedna od najvažnijih operskih kuća na svetu.Mnoštvo muzeja i pozorišta do kojih možete doći fijakerom svedoci su kulture grada koja se stvara vekovima unazad.
Saznajte zašto je Beč, na osnovu studija iz 2009. godine, po kvalitetu života prvi grad na svetu i zašto nosi epitet prestonice slatkiša.
Probajte čuvenu Saher tortu, Mocart kugle i zaplešite valcer na obalama lepog plavog Dunava! I to besplatno?! Da, moguće je!
Učestvujte u nagradnom kvizu, odgovorite tačno na 5 postavljenih pitanja, obavezno popunite lične podatke i stičete šansu da besplatno posetite Beč! Besplatno u Beč vode vas avio-kompanija Austrian Airlines i vaša turistička agencija Jumbo Travel.
Pobednik kviza kao nagradu osvaja: 2 povratne aviokarte za Beč + povratni transfer sa adrese u Beogradu do aerodroma “Nikola Tesla”.

Austrian i Jumbo vas besplatno vode u Beč – ime pobednika

Konačno imamo pobednika kviza “Austrian i Jumbo vas besplatno vode u Beč” !
Datum izvlačenja: 03.11.2015.
Ime pobednika: Ivana Janković
[Best_Wordpress_Gallery id=”21″ gal_title=”Kviz Bec Austrian Airlines 2016″]

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama