Pobednik Jumbo kviza preuzeo karte za Frankfurt

Pobednik Jumbo kviza “Lufthansa i Jumbo vas vode u Frankfurt” Svetislava Bulajić preuzela je svoje besplatne avio karte za Frankfurt.
U prostorijama turističke agencije Jumbo Travel u Beogradskoj 33, uručena je nagrada pobedniku kviza “Lufthansa i Jumbo vas vode u Frankfurt” Svetlani Bulajić iz Beograda koja je ovom prilikom osvojila 2 besplatne povratne avio karte za Frankfurt. Avio karte daruje nemačka prestižna avio-kompanija Lufthansa.
Pobednik Jumbo kviza takođe osvaja i povratni transfer do aerodroma sa kućne adrese u Beogradu. Podsećanja radi, ovaj nagradni kviz bio je aktivan tokom novembra meseca. Na održanom izvlačenju pobednika kviza, g-đa Svetlana Bulajić, pored prikazanog znanja imala je i najviše sreće od mnogobrojnih učesnika kviza.
Svetlani Bulajić čestitamo na osvojenoj nagradi i želimo nezaboravno putovanje u Frankfurt, a ostale pozivamo da i dalje učestuju u Jumbo Travel nagradnim kvizovima, jer možda baš Vi budete imali najviše srećem nekom od narednih izvlačenja.
Pobednik Jumbo kviza

Pobednik Jumbo kviza – uz malo sreće osvojite vredno putovanje!

Šanse da osvojite besplatno putovanje svakako nisu male, preduslov je da redovno učestvujete u nagradnim kvizovima koje za Vas organizuje Jumbo Travel u saradnji sa partnerskim avio-kompanijama.
Svakog meseca novi kviz, nove atraktivne destinacije, nova šansa za osvajanje nagrade. Pobednik Jumbo kviza pored sreće mora pokazati i malo znanja, davajući tačne odgovore na nekoliko jednostavnih pitanja.
Jumbo kviz je pošteno organizovan i svako ima podjednaku šansu da osvoji vrednu nagradu, što svedoče i brojni dosadašnji pobednici kviza. Cilj kviza je da svakog meseca nekog od Vas obradujemo lepim putovanjem koje će Vam ostati zauvek u lepom sećanju.
Verujte u sebe i svoje znanje i budite uporni svakog meseca, a kao što i naš slogan kaže “Verujte plavom slonu”. Puno sreće želimo Vam na narednom izvlačenju, a ukoliko do sada još uvek niste uzeli učešće i aktuelnom kvizu to možete učiniti klikom na Jumbo kviz
Fotografije sa besplatnog putovanja u Frankfurt
Pobednica kviza Svetlana Bulajić poslala nam je fotografije sa svog putovanja u Frankfurt. Evo kako je to izgledalo
[Best_Wordpress_Gallery id=”18″ gal_title=”Kviz Frankfurt Lufthansa”]

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama