Osvojite besplatno putovanje na Sajmu turizma

Osvojite besplatno putovanje na Sajmu turizma koje Vam poklanja turistička agencija Jumbo Travel. Dođite na naš štand u Hali I gde vas očekuju brojne nagrade.
Međunarodni Sajam turizma u Beogradu trajaće od 23. do 26. februara 2017. godine, a to je pravo vreme da osvojite besplatno putovanje. Ove godine poklanjamo vam besplatno letovanje u Grčkoj, mesto Leptokariji i to u

Posetite nas u Hali I Beogradskog Sajma i budite baš vi naš srećni dobitnik koji će osvojiti besplatno putovanje. Pored nagradnog putovanja možete osvojiti i brojne druge nagrade okrećući “točak sreće”. Dođite da se družimo!

Kako da osvojite besplatno putovanje na Sajmu Turizma?

Veoma jednostavno! Posetite naš štand, popunite nagradni kupon. Jedan deo kupona ostaje vama, drugi deo kupona sa vašim ličnim podacima ubacite u kutiju u kojoj će biti svi kuponi posetioca.

  • nagradna igra traje od 23.2 do 26.2.
  • izvlačenje pobednika je 26.2 u 15 časova

Zanima vas kako izgleda hotel Poseidon Palace? Pogledajte, slika govori više od 1000 reči.
hotel Poseidon Palace
Kako dobiti besplatne karte za Sajam Turizma?
Pružamo Vam mogućnost da osvojite i besplatne karte za ovogodišnji Sajam Turizma. Svi Putnici koji u toku trajanja sajma kod nas kupe avio karte i/ili hotelski smeštaj dobijaju besplatne ulaznice Sajam Turizma.
Save
1 avio karta = 1 ulaznica
1 vaučer za hotel za jednu osobu = 1 ulaznica
1 vaučer za hotel za dve i više osoba = 2 ulaznice
kombinacija hotel + avion = 1 ulaznica po putniku
Nagradne karte za Sajam mogu se preuzeti isključivo u poslovnicama uz kupljene avio karte i/ili hotelski smeštaj u našim poslovnicama.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama