11. rođendan Jumbo Travela ! Hvala Vam na poverenju

11. rođendan Jumbo Travela kao i prethodni jubilarni obeležićemo na Sajmu Turizma. Iz godine u godinu sa vama vaš Jumbo Travel.

11. rođendan Jumbo Travela

Turistička agencija Jumbo Travel 20. februara slavi 11. rođendan. Jedanaest godina uspešne komunikacije i izgrađenog poverenja sa svojim klijentima i svim zaljubljenicima u putovanja čine nas ponosnim, ali u isto vreme obavezuju da svake naredne godine budemo još bolji u nameri da vaše putovanje učinimo bezbrižnim.
Vaše poverenje je naša najveća nagrada. Naša filozofija zasnovana je na ideji da je svaki čovek zasebna ličnost i kao takvom mu treba pristupiti. Svi imamo različita razmišljnja, ali se ujedinjujemo oko toga da nakon svakodnevnih obaveza i stresa koji se gomila mesecima želimo kvalitetan odmor po našoj meri.
11. rođendan Jumbo Travela proslavićemo sa vama na ovogodišnjem Međunarodnom Sajmu Turizma u Beogradu koji će se održati od 23. do 26. februara 2017. godine.
Posetite naš štand i osvojite vrednu nagradu – besplatno putovanje! I na dalje važi, kao što naš slogan kaže: “Verujte plavom slonu!”
Vaš Jumbo Travel

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama