Niže cene avio karata kod Air Serbie

Niže cene avio karata kod Air Serbie u okviru promotivne akcije “Planirajte unapred i uštedite”. Obezbedite vašu avio kartu na vreme – putujte povoljnije.

Niže cene avio karata kod Air Serbie
Niže cene avio karata kod Air Serbie

U okviru promotivne akcije “Planirajte unapred i uštedite” svi koji unapred planiraju svoja putovanja moći će da ostvare znatne uštede prilikom kupovine karata, saopštila je srpska nacionalna avio-kompanija.
Specijalne niže cene avio karata važe u ekonomskoj klasi iz Beograda do Podgorice, Tivta i Zagreba po ceni od 100 evra, Atine, Bukurešta, Dubrovnika, Splita, Pule, Ljubljane, Sarajeva, Skoplja, Tirane, Beč i Rima od 109 evra, Soluna i Sofije od 119 evra, Budimpešte, Milana i Štutgarta od 129 evra.
Povratni letovi od Beograda do Frankfurta i Praga, u okviru ove kampanje, koštaće od 139 evra, Amsterdama, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Diseldorfa, Larnake i Varne od 159 evra, Moskve, Pariza, Stokholma 169 evra, Londona 179 evra, Malte 209 evra, Tel Aviva 219 evra, Bejruta 299 evra i Abu Dabija 349 evra.
Karte će po promotivnim cenama moći da se kupe od danas do 23. marta, a važiće za putovanja od 15. aprila do 10. decembra 2015, osim u periodu između 24. jula i 6. septembra za letove iz Beograda, 26. juna do 7. avgusta za letove ka Beogradu, kao i između 30. aprila do 4. maja za letove u oba pravca.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Niže cene avio karata i u okviru “Happy friday”

Niže cene avio karata možete obezbediti i u okviru promotivne akcije “Happy friday” koja je na snazi svakog petka u mesecu.
Svakog petka pruža vam se šansa da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom. Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama