Lufthansa letovi za Nemačku na promociji

Lufthansa letovi za Nemačku po promotivnim cenama već danas vas očekuju u Jumbo Travel poslovnicama. Putujte do atraktivnih nemačkih destinacija po nižim cenama avio karata.

Lufthansa letovi za Nemačku na 4 rate bez kamate

Avio kompanija Lufthansa u okviru svoje nove promotivne kampanje nudi putnicima iz Beograda putovanje do mnogih nemačkih gradova po sniženim cenama avio karata koje vas očekuju u svim Jumbo Travel poslovnicama.
Specijalna pogodnost u Jumbo Travelu, platite vaše avio karte na 4 rate bez kamate. Više informacija pogledajte na Načini plaćanja.
Putujte sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” po sledećim cenama povratnih avio karata:

  • Minhen od 13.015 rsd
  • Frankfurt od 14.366 rsd
  • Dizeldorf od 14.955 rsd
  • Berlin od 16.468 rsd
  • Hanover od 21.505 rsd

U navedenu cenu uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Cena se može promeniti i zavisi od raspoloživosti slobodnih mesta.
Vaše avio karte za Nemačku već sada možete obezbediti jednim klikom OVDE.
Možemo vam ponuditi i najpovoljniji hotelski smeštaj za sve destinacije u Nemačkoj uz mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata.
Sve informacije i rezervacije avionskih karata možete dobiti pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na online@jumbo.rs
Lufthansa letovi za Nemačku idealna su šansa da već narednih dana upoznate neki od prelepih gradova Nemačke iz aktuelne promotivne ponude. Još danas svratite u najbližu Jumbo Travel poslovnicu.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama