Biznis klasa Qatar Airways na promociji

Biznis klasa Qatar Airways po promotivnim cenama za putovanja iz Beograda samo u Jumbo Travelu. Uz niže cene specijalna pogodnost, platite avio karte na 4 rate bez kamate.

Biznis klasa Qatar Airways na 4 rate

Neka vaše putovanje bude posebno i drugačije od svih do sada. Od 01. avgusta, svakodnevni letovi iz Beograda omogućiće Vam da lakše izaberete neku od destinacija iz Qatar Airways mreže i proverite zašto je ova kompanija proglašena najboljom aviokompanijom na svetu.
Smestite se udobno, uživajte u ukusu hrane koja Vas očekuje na letu, izaberite nešto za sebe iz bogate ponude od 3.000 entertainment opcija na Vašem ekranu i dozvolite da Vam naše kabinsko osoblje ugodi.
Rezervišite karte do 09. avgusta 2017., za putovanja u biznis klasi između 31. jula 2017. i 31. marta 2018. godine.
Biznis klasa Qatar Airways po promotivnim cenama vas očekuje klikom OVDE.
[table id=263 /]
U cene avio karata uključene su sve pripadajuće aerosromske takse osim naknade za izdavanje avio karata.
Specijalna pogodnost u Jumbo Travelu – platite avio karte na 4 rate bez kamate. Pogledajte detaljno naše najpovoljnije načine plaćanja.
Po najpovoljnijim cenama možemo vam ponuditi i hotelski smeštaj na 6 rata bez kamate za sve svetske destinacije.
Iskusite luksuz, komfor i čari “džet set-a” po promotivnim cenama i uslovima prodaje. Biznis klasa Qatar Airways vas očekuje u svim Jumbo Travel poslovnicama.
Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita elektronskom poštom na online@jumbo.rs.
Qatar Airways letovi
Save

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama