Lufthansa avio karte za USA povoljnije

Lufthansa avio karte za gradove u USA povoljnije u Jumbo poslovnicama. Putujte iz Beograda po super cenama, platite avio karte ba rate bez kamate. Informacije i rezervacije avio karata na 011/303 88 77.

Lufthansa avio karte već od 449€

Putovanje u Ameriku po veoma povoljnim cenama avio karata očekuje vas u svim poslovnicama Jumbo Travela. Iskoristite šansu i već ove jeseni posetite neki od gradova u USA po sledećeim cenama avio karata:
[table id=211 /]
U promotivnu cenu avio karata uključene su sve aerodromske takse izuzev naknade za izdavanje avio karata. Cena se odnosi na povratne avio karte na ekonomskoj klasi sa polaskom iz Beograda. Broj slobodnih mesta je ograničen.
Avio kompanija Lufthansa zadržava pravo eventualne promene uslova putovanja.
Na vreme obezbedite vaše avio karte za Ameriku klikom OVDE.
Za kupovinu avio karata u Jumbo Travelu stičete brojne povoljnosti. Platite vaše avio karte na rate bez kamate čekovima građana i pri tome obezbedite prevoz do aerodroma sa kućne adrese ili adrese u Beogradu po znatno nižim cenama.
Sve potrebne informacije kao i rezervacije avio karata možete dobiti pozivom na kontakt broj telefona 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.
Turistička agencija Jumbo Travel ne vrši usluge posredovanja u dobijanju vize za Ameriku.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama