Letovi Beograd Japan uskoro

Letovi Beograd Japan mogu se očekivati u 2017. godini ukoliko dođe do konačnog dogovora avio kompanije ANA i beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.

Letovi Beograd Japan sa All Nippon Airways (ANA)

Kako nezvanično saznajemo, kontakti dveju strana su uspostavljeni mada još uvek ništa nije zvanično dogovoreno. Avio kompanija All Nippon Airways iz Japana izrazila je zainteresovanost za uspostavljanje linije iz Beograda najverovatnije do japanskih gradova Osaka, Tokio, Nagoja i Sendaj.
Ova zainteresovanost za letove ka Srbiji plod je posete Turističke Organizacije Srbije Tokiju i razgovorima koji su vođeni sa vodećim  japanskim turističkim agencijama, turoperaterima kao i Japanske agencije za međunarodnu saradnju i Japanske Asocijacije za poslove sa Jugoistočnom Evropom.
Letovi Beograd Japan izvodili bi se avionima tipa Boeing 777-200. Treba reći da ANA nije nova u uspostavljanju letova ka destinacijama u ovom delu Evrope. Ova avio kompanija uspostavila je čarter letove za Ljubljanu i Dubrovnik.
Državljanima Srbije i Japana nije potrebna viza za turističke posete dveju zemalja, a prošle godine zabeležena je poseta od 5.196 turista iz “zemlje izlazećeg sunca”.
Cene avio karte za Japan
Avio karte za japanske gradove po najpovoljnijim cenama možete obezbediti klikom na avio karte za Japan.
Putujte u Japan odmah, platite vaše avio karte na rate bez kamate čekovima građana.
Sve informacije i rezervacije avio karata za Japan možete dobiti u svim Jumbo poslovnicama ili pozivom na 011/303 88 77.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama