Letovi Beograd St. Petersburg novost Air Serbie

Letovi Beograd St. Petersburg obradovaće putnike iz Srbije. Direktno iz Beograda 3 puta nedeljno. Avio karte za direktne letove očekuju vas u Jumbo Travel-u.

Letovi Beograd St. Petersburg

Nova linija Air Serbie za Sankt Petersburg umnogome će olakšati putovanje u Rusiju putnicima sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”. Direktni letovi Beograd St. Petersburg 3 puta nedeljno od juna na ekonomskoj klasi.
Bez presedanja, uz značajnu uštedu vremena i novca sada vam je olakšano putovanje u St. Petersburg iz Beograda i to po povoljnoj ceni povratne avio karte.

Avio karte za St. Petersburg od 232€

Redizajnirana ekonomska klasa Air Serbie pružiće vam ugodno putovanje do St. Petersburga. Navedena cena povratne avio karte obuhvata sve aerodromske takse. U cenu karte nije ukljućena samo taksa za izdavanje avio karata.

  • Period prodaje: od 18. do 28. marta 2016.
  • Period putovanja: od 18. juna do 29. oktobra 2016.

Popust za decu neće biti primenjivan, a promotivna ponuda jeftine avionske karte za St. Petersburg uključuje i putovanja vikendom (subota na nedelju).
Gde kupiti avio karte za St. Peterburg?
Najjeftinije avio karte za Sankt Petersburg za letove Air Serbie očekuju vas u Jumbo Travel poslovnicama. Sve potrebne informacije možete dobiti povivom na 011/303 88 77.
Kupovinom u Jumbo Travelu ostvarujete brojne povoljnosti. Nabrojaćemo samo neke od njih:

  • kupovina avio karte na rate bez kamate
  • najpovoljnije cene avio karte
  • kupovina avio karte online
  • aerodromski transfer sa kućne adrese za samo 500 din po pravcu (uz kupljenu avio kartu)

Letovi Beograd St. Petersburg
Letovi Beograd St. Petersburg samo su deo novih destinacija Air Serbie ovog proleća. Više o tome saznajte na novi letovi Air Serbie.
Iskoristite šansu koja je pred vama.
Na vreme izvršite rezervaciju i kupovinu avio karte za St. Petersburg i putujte u Rusiju po najpovoljnijim cenama na letovima avio kompanije  Air Serbia. Broj raspoloživih mesta po promo ceni je ograničen.
Budite na vreme obavešteni o najpovoljnijim letovima Beograd Sankt Petersburg. Pratite nas na Jumbo Travel facebook strani.
Najnovija vest
Beograd – Sankt Petersburg od 199€
Promotivna ponuda koja se ne propušta. U okviru Happy Friday Air Serbia promotivne akcije samo danas 8.4.2016. kupite povratne avio karte za St. Petersburg po ceni od 199€.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama