Alitalia biznis klase povoljnije kod Jumba

Alitalia biznis klase po najpovoljnijim cenama u Jumbo Travel-u za odlaske iz Beograda do gradova Italije. Informacije i rezervacije na 011/303 88 77.

Alitalia biznis klase

Jedna od najboljih evropskih biznis klasa sada vam je dostupna po super ceni. Iskoristite promotivni period. Alitalia biznis klase za putovanja do gradova u Italiji po promotivnoj ceni očekuje vas u poslovnicama Jumbo Travel.
Dodatna pogodnost u Jumbo Travelu, kupovina avio karte na rate takođe je na snazi za sve Alitalia letove iz promotivne ponude.

  • Period prodaje: od 24. marta
  • Period putovanja: od 11. aprila do 30. juna

Cena avio karte

Iz Beograda do atraktivnih italijanskih destinacije po promotivnim cenama na biznis klasi Alitalie putujte do
[table id=157 /]
U cenu karte uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Broj mesta je ograničen. Avio kompanija Alitalia zadržava pravo promene uslova putovanja.
Alitalia biznis klase na raspolaganju vam je u Jumbo Travel poslovnicama. Informacije, kupovinu i rezervacije avio karte možete potražiti pozivom na 011 303 88 77.
Ukoliko niste iz Beograda, a planirate putovanje u Italiju, to svakako možete učiniti i kupovinom avio karte online. Online servis vam je dostupan 24 časa dnevno gde vas očekuju najpovoljnijie cene avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama