KLM uvodi više letova do Beograda i tokom zimskog reda letenja

Holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines je odlučio da skoro duplira broj letova za Beograd od zimskog reda letenja.

Počev od zimskog reda letenja, pored svakodnevnih letova na relaciji Beograd-Amsterdam, KLM uvodi još pet nedeljnih letova na ovoj relaciji.

Od kraja oktobra 2021, avioni KLM-a će povezivati prestonicu Srbije sa Amsterdamom 12 puta nedeljno. Pojedinim danima – svakog utorka, srede, petka, subote i nedelje iz Beograda, a ponedeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i subotom iz Amsterdama – će biti dva dnevna leta.

Novi let će iz Beograda kretati u 6 ujutru, a avion iz Amsterdama će se vraćati za Beograd istog dana u 22.55, tako da je ovaj let idealan za poslovne i transferne putnike.

NOVO! AMSTERDAM – BEOGRAD

Ponedeljak,utorak,četvrtak,petak,subota,nedelja

KL 1898 Amsterdam (AMS) 20.35h Belgrade (BEG) 22.55h

KL 1899 Belgrade (BEG) 06.00h Amsterdam (AMS) 08.30h

 

AMSTERDAM – BEOGRAD

Svaki dan
KL 1905 Amsterdam (AMS) 09.30h Belgrade (BEG) 11.55h

KL 1906 Belgrade (BEG) 12.30h Amsterdam (AMS) 15.10h

Avion KLM će dolaziti u Beograd kasno uveče i provešće noć na beogradskom aerodromu Nikola Tesla da bi rano ujutro narednog dana poleteo za Amsterdam. Ovakva konekcija omogućava znatno lakše transfere preko Amsterdama do ostalih KLM-ovih destinacija u svetu. Prema trenutnom rasporedu letenja, putnici će imati zgodno vreme presedanja za evropske gradove kao što su Barselona, Madrid, Lisabon, Dablin, Mančester i London.

Linija KLM-a Amsterdam – Beograd obnovljena je 13. maja 2021. posle pauze od 30 godina. Posle samo dva meseca, zbog izuzetnih rezultata, linija je pojačana uvođenjem drugog dnevnog leta tokom letnjih meseci, a do kraja avgusta. Najnovija odluka o povećanju letova i u zimskom periodu potvrda je izuzetnih rezultata nove-stare linije najstarije aktivne aviokompanije na svetu.

Na ovoj liniji saobraća i srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia, koja, za sada, planira svakodnevne letove u zimskom redu letenja i sa kojom KLM ima potpisan kodšer sporazum o zajedničkim oznakama leta, što će putnicima omogućiti da između dva grada mogu da lete i do tri puta dnevno kao i da imaju još veći izbor transfernih destinacija.

Dodatni letovi KLM-a su zvanično najavljeni od strane same aviokompanije, ali još uvek nisu uneti u rezervacione sisteme i red letenja. Realizacija planiranog reda letenja će zavisiti od razvoja epidemijske situacije u dve zemlje i važećih restriktivnih mera.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine KLM avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije KLM možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama