KLM posle 30 godina je ponovo sleteo u Beograd

Zaista je lepa vest da je KLM odlučio da danas, 13.maja 2021. sleti na pistu aerodroma Beograd, ponovo posle 30 godina pauze.

KLM posluje od 7.oktobra 1919. pod istim imenom i zbog toga nosi titulu najstarije avio kompanije na svetu.

Puno je razloga za zadovoljstvo i to za sve putnike, osoblje avio kompanije i turističkih agencija posebno u ovom trenutku kada se nižu pozitivni utisci za ponovno pokretanje turističke privrede.

Let KL1905 je poleteo sa aerodroma Shiphol Amsterdam u 09:36, a dodirnuo je pistu aerodroma Nikola Tesla, Beograd u 11:36 posle tačno 2 sata leta.

Po sletanju obavljena je konferencija za novinare.

Avio karte za letove KLM-a možete rezervisati i kupiti u Jumbo Travel-u koji je ovlašćen za prodaju avio karata te kompanije. Avio kompanija KLM podržava proverene agencije sa tržišta Srbije da razvijaju poslovni odnos sa svojim klijentima i puno pomaže u tome. Kompaniji je stalo do stabilnih i čvrstih veza sa odabranim partnerima iz Srbije,  a nama je izuzetno drago što se nalazimo na toj listi.

 

Saradnja KLM-a i Jumbo Travel-a je na najvišem mogućem nivou dugi niz godina. Jumbo Drive je prevezao učesnike konferencije za novinare.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama