Air Serbia obnavlja letove do Splita,Dubrovnika i Bukurešta

Air Serbia avio kompanija je najavila objavu letova prema Splitu, Dubrovniku i Bukureštu.

Air Serbia će od 28. maja ponovo pokrenuti letove ka svojim destinacijama na hrvatskom primorju – Dubrovniku i Splitu. Letovi ka popularnim letovalištima u Dalmaciji obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, dok će od 13. juna biti dodat i treći nedeljni let do Splita, nedeljom.

Osim sezonskih ruta, Air Serbia će od 4. juna obnoviti i redovnu liniju do Bukurešta. Srpska nacionalna avio-kompanija će do glavnog grada Rumunije saobraćati tri puta nedeljno – ponedeljkom, petkom i subotom. Planirano je da se krajem juna broj nedeljnih letova do Bukurešta poveća na pet, dodavanjem još po jednog leta nedeljom i ponedeljkom.

Direktor komercijale i strategije u Air Seria kompaniji, Jirži Marek izjavio je: “Drago nam je što se letnja sezona bliži i, sudeći po vidljivim promenama u potražnji, situacija se razvija u pozitivnom pravcu. Raduje nas što smo u prilici da omogućimo putnicima planiranje letnjeg odmora na popularnim primorskim destinacijama kao što su Dubrovnik i Split, koje su im tradicionalno zanimljive zbog svoje lepote i blizine. Vazdušna veza sa glavnim gradom Rumunije nam je takođe veoma važna, pre svega iz ekonomskih razloga”.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Serbia avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama