Jumbo Travel peti rođendan proslavio u novom prostoru

Jumbo Travel je petogodišnjak koji raste i razvija se brže od svoje generacije. Porastao je toliko da mu je dosadašnji poslovni prostor postao tesan. Zato se preselio u nov i to u jednoj od najprometnijih gradskih ulica – u Beogradsku 33.
Kada prolazite Beogradskom ulicom i vidite velikog plavog slona kako vam se smeška sa stakla, znaćete da ste stigli do broja 33 i agencije Jumbo Trvael.
“Dobrodošli u naš novi poslovni prostor. Ovde možete da kupite avio-karte za ceo svet, rezervišete hotel na bilo kojoj tački zemljine kugle, ili da pomoću našeg ljubaznog i stručnog osoblja pronađete svoju idealnu destinaciju, s obzirom na to da radimo, i to prvi u Srbiji, i individualna putovanja”, kaže vlasnika Jumbo Travela Igor Vranješević nakon što je presekao crvenu vrpcu i tako otvorio novu poslovnicu Jumbo Travela u Beogradskoj 33.
Šta je to po čemu je ova agencija specifična?
“Pre svega po tome što, evo već pet godina, uspešno organizujemo individualna putovanja. Za one koji ne znaju šta je to, odmah da kažem da su to putovanja koja se organizuju po vašoj meri i želji, ali to ne znači da se radi samo o skupim i luksuznim putovanjima.
Evo kako to izgleda: vi kažete gde želite da odete, koliko da ostanete, šta da vidite i radite, kao i  koliko novca da potrošite, a mi vam damo najbolju opciju koja je, često, jeftinija od redovnog, klasičnog aranžmana, naročito ako se radi o Grčkoj.
Mi poslujemo sa velikim turoperaterom iz Londona, Thomasom Cookom, koji ima u zakupu veliki smeštajni kapacitet i na osnovu toga ostvaruje niže cene.
Individualno putovanje može biti jefitinije i ako se ranije organizuje. Ko sada počene da planira zimovanje može, i to na mondenskim destinacijama, da skija jeftinije i za 30 do 50 odsto, nego da kada se aranžman uplati u jeku zimkse sezone, objasnio je Vranješević.
Šta još Jumbo Travel nudi?
“Avio-karte na rate bez kamate. U želji da putovanja omogućimo i onima sa plićim džepom, odlučili smo da ponudimo avio-karte po najpovoljnijim cenama ali i uslovima plaćanja. Tako sada možete da putujete, vratite se i mesecima kasnije otplaćujete kartu za avion.”
Jumbo Travel će vam, osim toga, pomoći i da pronađete najjeftiniju avio-kartu s obzirom na to da na njihovom zvaničnom sajtu postoji pretraga sa bazom podataka za sve svetske avio-kompanije.
“Mi smo prva agencija u Srbiji koja je ponudila onlajn predragu karata za sve svetske destinacije i za sve avio-kompanije. U pretrazi možete da krenete od cene karte, koja je mnogima najvažnija, a da potom unesete destinaciju na koju želite da odete. Sistem ima takvu bazu podataka da će vam za nekoliko sekundi ponuditi kompaniju koja u tom trenutku ima najbolju cenu za let koji ste tražili.
Ta pretraga je besplatna, nema ni troškova rezervacije karata, ?ak i ako odustanete od putovanja. Putnik nije uslovljen da mora odmah da ubaci kreditnu karticu i tako rizikuje da njegov novac ode ko zna gde. Karta se plaća tek kasnije, u dogovoru sa nama, i to onako kako klijentu najviše odgovara, možda i na rate bez kamate.
To se, takođe, odnosi i na pretragu hotelskog smeštaja. U našoj bazi imamo oko 100.000 hotela u celom svetu, a na vrhu ponude je uvek najjeftiniji hotel. I tu su rezervacije i otkazivanja besplatni”, kaže Vranješević.
I to nije sve.
Posetioci sajta www.jumbotravel.rs mogu i da učestvuju u nagradnoj igri. Svako ko tačno odgovori na pitanje – kako se zove simpatičan plavi slon koji ima vezanu surlu u čvor kao simbol poverenja, a koji je zaštitini znak agencije Jumbo Travel, učestvuje u nagradnoj igri!
Dakle, postoji mnogo razloga da se družite sa plavim slonom. Bilo da dođete u nov poslovni prostor, ili koristite onlajn usluge agencije Jumbo Travel, u svakom slučaju dobijate: putovanje po vašoj meri, najjeftiniju avio-kartu, hotelsku rezervaciju “iz fotelje”, ili možda poklon vaučer za razne destinacije.
Verovali ili ne, ni tu nije kraj!
Kada se vratite sa putovanja iz snova, možete da napišete putopis koji će biti objavljen na Jumbo Travel sajtu, zajedno sa vašim fotografijama, kako bi i drugi videli da je plavi slon odličan saputnik.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama