Gde Dragan Džajić putuje preko Jumbo Travela

“U Crnu Goru, Grčku, na Korziku, na moje omiljene destinacije”, rekao nam je slavni fudbaler Dragan Džajić na otvaranju novog poslovnog prostora agencije Jumbo Travel u Beogradskoj 33.
Jumbo Travel je agencija čije usluge koristim često i veoma sam zadovoljan, a preporučio bih i drugima da sa puno poverenja baš odavde krenu na svoja putovanja iz snova”, poručio je slavni fudbaler Dragan Džajić, na koktelu povodom obeležavanja pet godina uspešnog poslovanja agencije Jumbo Travel i otvaranja novog poslovnog prostora.
Džajić kaže da najviše voli da se odmara u Crnoj Gori i Grčkoj, ali i na Korzici, gde odlazi avionom, ali i automobilom. “Avionom je brže i u udobnije, ali neki predeli su toliko lepi da je bolje videti ih putujući kolima.”
Koje su omiljene avio-kompanije našeg proslavljenog fudbalera?
“Kad god mogu letim ‘Jatom’ i ‘Montenegro erlajnzom’, jer sam tipi?an lokalpatriota.”
A kada stigne tamo gde je naumio, Džajić ne voli samo da leškari. “Volim aktivan odmor i uvek pronađem vreme i uslove za rekreaciju, plivanje, štenju… tako sam navikao dok sam bio aktivan fudbaler. Bez obzira na moje godine ne mogu bez sporta.”
Ono bez čega ne može je i sunce. Džajić kaže da obožava da se sunča i da se teška srca sklanja u hlad kada postane “opasno”.
“Znam za upozorenja o štetnosti prekomernog izlaganja suncu, ali ne mogu da se opterećujem i gledam u sat kada mi nešto prija”, kaže Dragan Džajić koji je na otvaranje novog poslovnog prostora agencije Jumbo Travel došao, ne samo kao njihov dugogodišnji klijent, već i kao prijatelj vlasnika agencije Igora Vranješevića.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama