Jeftiniji prtljag kod Wizz Air

Mađarska low cost avio-kompanija Wizz Air snizila je cenu prtljaga za članove WIZZ Discount Club.
Wizz Air

Ukoliko ste član WIZZ Discount Club i često koristite usluge mađarske niskotarifne kompanije Wizz Air svakako će vas obradovati odluka ove kompanije da snizi cenu takse na prtljag.Ovu odluku Wizz Air je donela na osnovu sprovedenog marketing istraživanja vezanih za potrebe i želje putnika koji putuju sa ovom avio-kompanijom.
Wizz Air nudi svojim putnicima mogućnost da budu članovi kluba koji će im obezbediti dodatna sniženja na standardnu cenu avio-karata za sve destinacije.Svi oni koji putuju u društvu mogu izabrati grupno članstvo, dok putnici koji do željene destinacije putuju sami, imaju priliku da budu deo standardnog članstva.
Kupovina željenog članstva u klubu i korišćenje pogodnosti koje članstvo omogućava putnicima, dostupni su od novembra 2014. godine u okviru mobilne aplikacije.

Wizz Air – putujte jeftinije

Wizz Air je mađarska low cost avio-kompanija osnovana 2003. godine sa sedištem u Vecsesu i matičnom lukom, aerodromom Liszt Ferenc International u Budimpešti. Ova avio-kompanija trenutno je najveća niskotarifna kompanija u Istočnoj Evropi. Svoj prvi let Wizz Air ima je 19. maja 2004. godine iz Katovica.
Danas Wizz Air ima 18 operativnih baza i to u: Gdanjsku, Poznanju, Katovicama, poljskim Varšavi i Vroclavu, Budimpešti, Sofiji, rumunskim gradovima Bukurešt, Kluž, Targu Mureš, Krajova i Temišvar, litvanskom Viljnusu, letonskoj Rigi, Kijevu u Ukrajini, Beogradu u Srbiji i Pragu u Češkoj koji nude letove na preko 301 maršuti.
Ova kompanija sa beogradskog aerodroma putnike prevozi do Dortmunda i Londona (Luton), Malmea, Geteborga (aerodrom City), Stokholma (Skavsta), Minhena (Memingen), Ajndhovena i Rima (Fiumicino).

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama