Air Serbia promocije povodom rođendana

Air Serbia promocije povodom prvog rođendana u narednom mesecu mnogima će uštedeti novac i učiniti putovanje jeftinijim.
Air Serbia promocije
Air Serbia, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, zvanično će obeležiti svoj prvi rođendan 26. oktobra 2014, na godišnjicu kada je prvi od novih aviona Airbus A319 leteo iz Beograda za Abu Dabi.
U znak uspešnog poslovanja i obeležavanja ovog važnog događaja, Air Serbia će pokrenuti niz promotivnih kampanja počevši od petka, 24. oktobra.
Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, ovim povodom je izjavio: “U znak našeg prvog rođendana, osmislili smo niz specijalnih ponuda koje će omogućiti našim gostima da proslave zajedno sa nama. Želimo da im omogućimo da putuju do svojih omiljenih odredišta ili da istraže neku novu destinaciju. Zahvaljujemo se građanima Srbije i svima koji putuju Air Serbia-om na podršci i odanosti. Naš cilj je da podstaknemo putnike koji tek treba da dožive našu uslugu i gostoprimstvo, da se i sami uvere šta je to što je Air Serbia-u učinilo toliko uspešnom. Promotivne ponude odnosiće se na celokupnu mrežu Air Serbia-e, kao i na destinacije koje pokrivaju naši codeshare partneri”, izjavio je Kondić.

Air Serbia pogodnosti

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj novoj liniji u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama