Dobrotvorni bazar Malezijske Ambasade

Dobrotvorni bazar Malezijske Ambasade održaće se u subotu 13. maja 2017 godine od 11:00 do 16:00 časova u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu.

Dobrotvorni bazar Malezijske Ambasade

I ove godine održaće se tradicionalni dobrotvorni bazar Malezijske Ambasade u Beogradu. Ovoga puta lokacija je promenjena pa će se bazar održati u hotelu Radisson Blu Old Mill, nedaleko od BIGZ-a i beogradskog sajma.
Prihodi sa ovogodišnjeg Malezijskog dobrotvornog bazara će biti donirani fondaciji „Podrži život“ koja omogućava teško oboleloj deci da dobiju odgovarajući medicinski tretman.
Dobrotvorni bazar Malezijske Ambasade će podržati oko 50 društveno odgovornih kompanija, kao i nekoliko drugih ambasada azijskih država koje će prodavati i promovisati svoje proizvode u dobrotvorne svrhe.
Bićete u prilici da po zaista simboličnim cenama probate kulinarske specijalitete dalekih azijskih zemalja, kao i da u svečanoj ceremoniji uživate u tradicionalnim plesovima i nošnjama.
Turistička agencija Jumbo Travel i ove godine imaće svoj prodajno-izložbeni štand na kojem ćemo se družiti sa svim posetiocima i ljudima željnim da čine plemenita dela.
Ulaz na Bazar je besplatan, a ovu priliku koristimo da pozovemo sve sugrađane i prijatelje da svojim dolaskom uveličaju ovu predivnu manifestaciju.
Dođite da se družimo i pomognemo da se prikupi što više sredstava za one kojima je to najpotrebnije. Dobrotvorni bazar Malezijske Ambasade je idealna prilika za to.
Da bismo vam dočarali ovu manifestaciju dovoljno će biti da pogledate kako je to izgledalo prošle godine.
[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”Dobrotvorni bazar Malezijska Ambasada 2016″]
Save
Save

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama