British Airways: Do Singapura novim avionom A380

Britanska avio-kompanija British Airways novim avionom Boeing A380 prevoziće putnike na liniji od Londona do Singapura.
British Airways

Pravo uživanje čeka putnike koji iz Londona putuju do Singapura koristeći usluge avio-kompanije British Airways. Ova renomirana kompanija na pomenutoj liniji uvela je svoj novi avion Beoing A380.
Ovaj impresivni dvoetažni avion kapaciteta od 525 do 853 putnika  iz britanske prestonice do Singapura poletaće tri puta nedeljno.Unutrašnjost aviona dizajniran je za potrebe British Airways, čime su putnici dobili maksimalan konfor tokom leta.
Samo ostvetljenje u avionu je daleko prirodnije da bi se napravila što manja razlika pri prelasku iz noči u dan i obratno tokom leta, dok je sistem zabave upotpunjen TV programom i filmskim sadržajem po izboru putnika.Putnici na visini od oko 30 000 metara će moći da uživaju i u hrani koja ima ukus kao da je spremljena ovog momenta.
Sam ventilacioni sistem je fenomenalan, pa česta filtriranja vazduha će povoljno delovati na raspoloženje putnika koji će u svakom trenutku u kabini imati potpuno čist svež vazduh.Sa poboljšanim sistemom zvučne izolacije vaš mir će biti zaštićen od prekomerne vibracije tokom leta.
Više informacija o ovom trenutno najvećem putničkom avionu na svetu možete pogledati na http://ournewplanes.ba.com/en

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama