Beograd-Dubai od novembra

Niskotarifna kompanija “Flajdubai” (Fly Dubai) će od 10. novembra četiri puta nedeljno leteti na liniji Beograd – Dubai.
Svi letovi iz Dubaija sa Terminala dva kretaće u 9.10 časova, a avion će sletati u Beograd, na Aerodrom “Nikola Tesla” u 11.55 po lokalnom vremenu. Povratni let, iz Beograda biće u 12.40 sati, a sletanje u Dubai je predviđeno u 20.45.
Cena karte u jednom pravcu Dubai – Beograd će se kretati od 160 evra, dok će u pravcu Beograd – Dubai iznositi od oko 170. Cena podrazumeva prtljag do sedam kilograma i jednu manju torbu, odnosno torbu za lap-top. Dodatni prtljag i posebno mesto sa proširenim prostorom za noge će se dodatno naplaćivati.
Beograd će biti 46. prinova rastuće “Flajdubai” mreže u svetu, a upravo su uvedeni novi vikend letovi ka Kijevu, Karkivu i Donjecku u Ukrajini. Najavljeni su i prvi lertovi za Kazan i Ufu u Rusiji. “Flajdubai” je najavio i letove za Tbilisi u Gruziji.
“Flajdubai” je osnovan u martu 2008. godine i u vlasništvu je vlade UAE. Od početka poslovanja u junu 2009. uspostavila je operativnu mrežu koju čini 44 destinacija i izgradila flotu od 19 aviona.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama