Avionske karte za Prag od 169€ kod Air Serbie

Avionske karte za Prag i ostale destinacije iz mreže Air Serbie možete obezbediti po promotivnim cenama u okviru akcije “Happy friday”. Prag, Varna, Dizeldorf i Dubrovnik sada su bliži!

Avionske karte za Prag od 169€ kod Air Serbie
Avionske karte za Prag od 169€ kod Air Serbie

Air Serbia nastavlja sa ponudom promotivnih cena karata za različite destinacije u svojoj globalnoj mreži u okviru promotivne kampanje “Happy friday”.
Ovog petka, 12. juna 2015, srpska nacionalna aviokompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između Beograda i sledećih popularnih destinacija:

  • Prag počev od 169 evra*
  • Varna počev od 159 evra*
  • Diseldorf počev od 159 evra*
  • Dubrovnik počev od 129 evra*

* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Broj mesta je ograničen. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Avionske karte za Prag i ostale destinacije po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 12. juna i važiće za putovanja od 15. juna do 15. decembra 2015. godine. Varna je na raspolaganju za putovanja do 14. septembra, a Dubrovnik do 24. oktobra 2015. godine. Akcija se ne odnosi na periode putovanja: iz Beograda između 24. jula i 6. septembra, za Beograd između 26. juna i 7. avgusta. Varna je raspoloživa za putovanja tokom celog perioda.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanija Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Avionske karte za Prag – upoznajte Češku po super cenama!

Avionske karte za Prag i ostale atraktivne gradove omogućiće vam nezaboravno putovanje po veoma povoljnim cenama.
Svakog petka pruža vam se prilika da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom. Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija, pa s toga će vam i avionske karte za Prag i usluge naše kompanije pružiti šansu da upoznate Češku.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, kvalitet usluge znatno poboljšao, pa putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od atraktivnih destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama