Air Serbia codeshare sporazum sa LOT-om

Air Serbia codeshare sporazum sa poljskom aviokompanijom Lot omogućiće putnicima bolju povezanost sa Severnom, Istočnom, Jugoistočnom Evropom i Bliskim istokom.

Air Serbia codeshare sporazum sa LOT-om
Air Serbia codeshare sporazum sa LOT-om

Air Serbia objavila je potpisivanje codeshare sporazuma sa poljskom aviokompanijom LOT, čime će se putnicima omogućiti bolja povezanost između Severne, Istočne, Jugoistočne Evrope i Bliskog istoka.
Odredbe sporazuma potpisali su generalni direktori dve partnerske avio-kompanije u Majamiju tokom godišnjeg sastanka Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj (IATA).
Air Serbia codeshare sporazum biće aktivan od 8. juna 2015. godine. Srpska kompanija dodaće svoj “JU” kod na letove aviokompanije LOT ka Viljnusu, Talinu i Rigi, što će omogućiti poslovnim ljudima i turistima da kupe povratnu kartu između Beograda i ove tri prestonice baltičkih država preko Varšave. Air Serbia codeshare letovi već su uključeni u sistem za rezervacije, a karte će moći da se kupe nakon dobijanja odobrenja od regulatornih vlasti.
Putnici poljske aviokompanije LOT će po ovom sporazumu takođe imati koristi od poboljšanog pristupa Balkanu i Bliskom istoku, jer će oznaka “LO” ove avio-kompanije biti dodata na letove koje obavlja Air Serbia na linijama za Podgoricu i Tivat, kao i na svakodnevne letove za Abu Dabi.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanija Air Serbia i LOT možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Air codeshare letovi – povoljnosti za putnike

Air Serbia codeshare umnogome će poboljšati frekvenciju putnika sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” i pružiti im veću mogućnost putovanja do gradova baltičkih zemalja.
LOT je 13. codeshare Air Serbia-e, pored avio-kompanija Adria Airways, Aegean Airlines, Aeroflot, airberlin, Air China, Air France, Alitalia, Bulgaria Air, Etihad Airways, Etihad Regional (Darwin Airline), KLM i Tarom, sa kojima Air Serbia nudi još 40 dodatnih destinacija, čime pokriva značajna odredišta širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike, Azije i Australije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama