Avionske karte za Cirih od 150€ kod Swiss-a

Avionske karte za Cirih po ceni već od 150 eura možete obezbediti u okviru specijalne promotivne akcije švajcarske kompanije Swiss Airlines.

Avionske karte za Cirih
Avionske karte za Cirih od 150€ kod Swiss-a

 
 
Švajcarska avio kompanija Swiss Airlines nudi veoma povoljnu cenu avionske karte za Cirih i brojne druge destinacije u okviru svoje promotivne akcije. Obezbedite na vreme svoje mesto u avionu Swiss-a koji leti za Cirih po zaista povoljnoj ceni i otkrijte lepote jednog od najlepših gradova Evrope.
Beograd – Cirih, ekonomska klasa od 150 eura
Beograd – Cirih, biznis klasa 299 eura
Navedene cene odnose se na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”. U cenu avionskih karata uključene su sve pripadajuće takse osim naknade za izdavanje avionskih karata.
Avio kompanija Swiss Airlines zadržava pravo eventualne promene uslova korišćenja avionskih karata sa promotivne akcije.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Etihad Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Avionske karte za Cirih, vaše karte za predivno putovanje!

SWISS leti direktno iz Beograda 2 puta dnevno do Ciriha i 3 puta nedeljno do Ženeve. Svojim putnicima odatle nudi dalje veze do mnogobrojnih destinacija širom sveta.
Putnicima koji lete iz Beograda za Ženevu SWISS nudi potpuno nov, atraktivan koncept cena koji uključuje cene u jednom pravcu kao i cene povratne karte. Cene se dele u 2 grupe; “Economy Flex”i “Economy Light”.
Pored vrhunske usluge u biznis klasi, najbolja preporuka za SWISS biznis klasu je prva nagrada za najbolju biznis klasu u Evropi koju je SWISS 4. put za za redom osvojio u prestižnoj anketi koja se organizuje na svetskom nivou (World Travel Award) i u kojoj učestvuju stručnjaci iz oblasti putovanja i turizma.
Iskoristite vašu šansu na vreme, posetite Cirih i osetitte čari Švajcarske.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama