Avio karte za Seul od 719€ kod Lufthanse

Avio karte za Seul po promotivnoj ceni od 719 eura možete obezbediti ukoliko iskoristite specijalni promotivni period avio kompanije Lufthansa.

Avio karte za Seul
Avio karte za Seul od 719€ kod Lufthanse

 
Pravi je trenutak za fantastično putovanje po promotivnim cenama avio karata. Nemačka avio kompanija i jedna od vodećih u svetu aerotranporta Lufthansa nudi putnicima iz Beograda povoljnije cena avio karata za daleke destinacije širom sveta.
Iskoristite odličnu priliku i po promotivnim cenama putujte širom sveta.Obezbedite na vreme svoje mesto u avionima po super cenama povrtnih avio karata koje vam obezbeđuje aktuelna Lufthansa promocija.
Avio karte za Seul po ceni od 719€, Mumbai od 589€ Peking od 609€, Delhi od 639€, Bangkok i Hong Kong od 659€, Šenjang, Kingdao i Šangaj od 679€, Tokio od 719€, Čenai od 839€, Pune od 859€, Džakarta od 889€, Osaka i Nagoja po ceni povratne avio karte od 939€.
Navedene cene u okviru Lufthansa promocije nižih cena odnose se na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ na ekonomskoj klasi letova. U naznačenu cenu avio karte uključene su sve pripadajuće aerodomske takse, osim naknade za izdavanje avio karte.
Avio karte za Seul i ostale destinacije sa ove promotivne akcije potrebno je kupiti minimum 7 dana pre započinjanja putovanja.Minimalan boravak na putovanju je jedan vikend(subota na nedelju), broj mesta je ograničen.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije Lufthansa možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Avio karte za Seul po super ceni za komforno putovanje

Vaše komforno putovanje do bilo koje destinacije poverite nemačkoj kompaniji Lufthansa, nećete pogrešiti.Lufthansa je najveća Nemačka avio-kompanija i jedna od najveća evropska kompanija koja godišnje preveze milione zadovoljnih putnika širom sveta po čemu je lider na starom kontinentu.Svoje putnike prevozi bogatom flotom aviona čija brojnost predstavlja drugu u Evropi, odmah iza Air France KLM grupacije.Sedište Lufthanse je u nemačkom gradu Kelnu.
Lufthansa flotu čini više od 400 aviona i skoro 100.000 zaposlenih širom sveta. Kada su u pitanju inovacije, avio kompanija Lufthansa je uvek prva “u redu“. Tako je Lufthansa prva uvela nove moderne avione tipa Boeing 737 i Wi-Fi broadband internet ili Fly Net uslugu, širokopojasni bežični internet na svojim interkontinentalnim letovima.
 
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama