Avio karte za Abu Dabi od 290€ kod Etihad Airways

Avio karte za Abu Dabi možete kupiti po fantastičnoj ceni od 290 eura kod Etihad Airways. Sve takse su uključene u cenu, vaše je samo da spakujete kofere!
Avio karte za Abu Dabi
Avio kompanija Etihad Airways nudi fantastične cene avio karata za mnoge svoje atraktivne destinacije širom sveta. Kupite kartu po promotivnim cenama do 5. marta  i putujte ostvarite nezaboravno putovanje od 5. marta do 12. decembra.
Destinacije obuhvaćene promotivnom akcijom
[table id=34 /]
Period prodaje: do 5. marta
Period putovanja: od 5. marta do 12. decembra
Navedene cene u okviru Etihad Airways promocije nižih cena odnose se na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ na ekonomskoj i biznis klasi letova. U cenu avio karte uključene su sve pripadajuće aerodomske takse, kao i naknada za izdavanje avio karte.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Etihad Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Avio karte za Abu Dabi po super cenama!

Fenomenalne cene povratnih avio karata za destinacije Etihad Airways možete iskoristiti do 5. marta. Nije ostalo još mnogo vremena za razmišljanje. Obezbedite sebi mestu u udobnim komfornim avionima prestižne avio kompanije na vreme i počnite sa pakovanjem svojih kofera!
Putnici sa beogradskog aerodroma iz godine u godinu sve više koriste usluge Etihad Airways-a zbog kvaliteta usluge, komfora i novih modernih avionima kojima ih ova kompanija prevozi.
U toku leta, uživajte u prostranim sedištima Pearl Biznis Klase uz globalno nagrađivani servis. Gostima Coral Ekonomske Klase omogućen je izbor tri jela sa menija i preko 650 sati zabavnog programa.
Iskoristite idealnu priliku za nezaboravno putovanje koja vam se pruža i sami ili u društvu upoznajte nove kulture, steknite nova prijateljstva… Etihad Airways je tu da vaše snove pretvori u stvarnost!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama