Avio karte za Berlin od 199€ sa Air Serbiom

Putujte po povoljnijim cenama avio karata i ovog petka u okviru “Happy friday” promotivne akcije Air Serbie. Avio karte za Berlin po ceni već od 199 eura.
 

Avio karte za Berlin već od 199€
Avio karte za Berlin već od 199€

 
Air Serbia nastavlja sa ponudom promotivnih cena karata za različite destinacije u svojoj globalnoj mreži u okviru promotivne kampanje “Happy friday”.
Ovog petka, 23. januara, srpska nacionalna aviokompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između Beograda i sledećih popularnih destinacija:

  • Berlin počev od 199 eura*
  • Budimpešta počev od 129 eura*
  • Milano počev od 119 eura*
  • Sofija počev od 139 eura*

* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Karte po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 23. januara 2015, i važiće za putovanja počev od 26. januara do 15. juna 2015. godine (osim u periodu između 29. marta i 17. aprila 2015. godine).
Avio karte za Berlin i ostale destinacije sa promotivne akcije važe za povratno putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije Air Serbie možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Avio karte za Berlin i prednosti putovanja sa Air Serbiom

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj novoj liniji u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.
Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama