Alitalia MilleMiglia ponovo aktuelan

Alitalia MilleMiglia program lojalnosti putnika ponovo je aktivan za sve putnike koji su sakupljali milje putujuči italijanskom avio kompanijom.

Alitalia MilleMiglia ponovo aktuelan
Alitalia MilleMiglia ponovo aktuelan

Korisnici MilleMiglia lojalti programa kojima su prikupljene, a neiskorišćene milje istekle na kraju poslednjeg MilleMiglia programa 2008-2012. dobili su priliku da ih povrate do 11. maja. To je jedna od prvih pogodnosti za putnike koji često lete, nakon ulaska programa Alitalia MilleMiglia u Global Loyalty Company (GLC), kompaniju specijalizovanu za programe usmerene ka odanim klijentima Etihad Airways partners. GLC se sastoji od programa MilleMiglia, „Etihad Guest” Etihad Airways, „Topbonus” Air Berlina i „JetPrivilege” Jet Airways, sa ukupno 14 miliona članova širom sveta.
Ukoliko ste i vi među putnicima koji su bili deo programa Alitalia MilleMiglia imate priliku da iskoristite svoju lojalnost i ostvarite benefite.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Alitalia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Alitalia MilleMiglia, nagrada za vernost!

MilleMaglia je program za sakupljanje milja u koji mogu da se učlane svi klijenti avio kompanije Alitalia. Skupljajući svoje milje stičete šansu da po povoljnijim cenama avio karata putujete do destinacija iz mreže italijanske avio kompanije.
Svako putovanje, zavisno od razdaljine i klase prevoza donosi odredjeni broj milja. Milje možete iskoristiti da kupite avio kartu, da platite razliku do biznis klase, da platite višak prtljaga i druge usluge.
Sa Alitaliom pruža vam se šansa da obićete svet upoznajući nove ljude gradove i kulture, a pri tome štedeći vaš novac.
Putujte po povoljnijim uslovima sa svojim Alitalia MilleMaglia do:

  • Gradove u Italiji : Milano, Torino, Trst, Firenca, Venecija, Piza kao i Napulj, Palermo, Katanija, Kaljari, i drugi
  • Gradove u Evropi: Madrid, Barselona, Valensija, Amsterdam, Brisel, London, Bukurešt, Tirana i drugi
  • Gradove u ostatku sveta: Kairo, Tunis, Kazablanka, Tel Aviv, Tokio, Peking, Rio, Sao Paolo, Buenos Aires i drugi

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama