Air Berlin usluga: Čokoladice tokom leta

Air Berlin usluga spada svakako u jednu od najkvalitetnijih u evropskom aerotransportu. Čokoladice tokom leta ulepšaće vaše putovanje.

Air Berlin usluga: Čokoladice tokom leta
Air Berlin usluga: Čokoladice tokom leta

 
Gosti Air Berlina na kratkim i srednjim linijama dobijaju odnedavno nova čokoladna srca koja proizvodi čuveni Lindt. Čokoladna srca su verovatno najpopularnija uspomena u istoriji vazdušnog prevoza, a godinama su se koristila kao integralni deo Air Berlin brenda.
Tradicija se ponovo otkriva. – Naša čokoladna srca izražavaju srdačnu toplinu koju osećamo i omogućuju nam da gosti na izlasku iz aviona ponesu sa sobom malo od tog osećanja – tvrdi Andre Ran, stariji potpredsednik za marketing Air Berlin.
I vi možete osetiti ukus čokoladnih srca po super cenama avio karata putujuči do mnogih destinacija iz mreže nemačke avio kompanije. Air Berlin usluga u avionima sigurno će vas oduševiti i vaše putovanje učiniti nezaboravnim.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Berlin možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Air Berlin usluga, kokteli ili čokolada – izaberite sami!

Air Berlin usluga pre, za vreme i nakon leta svakako je glavni razlog zašto se veoma veliki broj ljudi odlučuje baš za ovu nemačku avio kompaniju. Ako pri tome navedemo kao razlog i atraktivne cene avio karata i česte promocije, nećete imati dilemu prilikom izbora.
Pored čokoladnih srca, od 1. aprila putnicima biznis klase avio kompanije Air berlin služiće se jedinstveni „leteći koktel“ u tri verzije: „berlinski povetarac“ („Berliner Brise“), „letelica na ledu“ („Fliejer uff Eis“) i „avion s mehurićima“ („Fliejerprickel“). Osnova za koktele je liker od kajsija i pomorandži. Kokteli će se služiti kao omaž usluzi koju su putnici dobijali u vazdušnim brodovima cepelin, pre više od 80 godina. Savremene koktele proizvodi ista berlinska firma kao i tridesetih godina prošlog veka.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama