Alitalia letovi Beograd Meksiko svakodnevno

Alitalia letovi Beograd Meksiko sa presedanjem u Rimu od 3. jula svakodnevno! Avio karte na 4 rate bez kamate očekuju vas u Jumbo Travelu.

Alitalia letovi Beograd Meksiko na 4 rate bez kamate

Dobra informacija za sve putnike koji ovog leta planiraju putovanje u Meksiko. Avio kompanija Alitalia od 3. jula ove godine uvodi svakodnevne letove iz Rima za Meksiko Siti. Uzimajući u obzir odličnu konekciju na liniji Beograd Rim putnicima će svakako ova vest veoma značiti.
Alitalia letovi Beograd Meksiko svakog dana omogućiće više mesta na letovima kao i nižu cenu avio karata. Polasci iz Rima za Meksiko su svakog dana od

  • 10:25 časova
  • 10:40 časova
  • 22:30 časova

Vaše avio karte na liniji Beograd-Rim-Meksiko Siti možete obezbediti u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 9-15 časova.
Kupovinom u Jumbo Travelu pruža vam se mogućnost plaćanja avio karte na 4 rate bez kamate čekovima građana ili platnim karticama banaka.
Vaše avio karte možete kupiti i online klikom OVDE.
Alitalia letovi Beograd Meksiko obavljaće se avionima Boeing 777 sa 293 mesta u kojima možete uživati u kvalitetu usluge italijanske avio kompanije.
Svakodnevni letovi za Meksiko obavljaće se na ekonomskoj, premium ekonomskoj i biznis klasi.
Alitalia letovi Beograd Meksiko

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama