Sajam Turizma 2017

Sajam Turizma 2017 i ove godine privukao je veliki broj izlagača. Među njima svoje zapaženo mesto zauzela je i turistička agencija Jumbo Travel.

Sajam Turizma 2017

Ovogodišnji Međunarodni Sajam Turizma posetilo je veoma mnogo zaljubljenika u putovanja. Tražio se aranžman više za sve destinacije, a izlagači su se potrudili da svojom ponudom izađu u susret svim željama posetioca.

Na Sajam Turizma 2017 Jumbo Travel izneo je svoju bogatu ponudu avio karata za ceo svet i aranžmana za daleke destinacije po promotivnim cenama.

Svoje mesto na ovom događaju zauzela je i turistička agencija Jumbo Travel. U Hali 1 Beogradskog Sajma družili smo se sa svim posetiocima našeg štanda, razmenjivali iskustva sa putovanja, delili nagrade svakog sajamskog dana putem našeg „točka sreće“ ali i izvukli pobednika nagradne igre koji je osvojio besplatno letovanje u Grčkoj.

Svi posetioci našeg štanda tokom svih sajamskih danas imali su priliku da popune kupon sa svojim podacima i budu u konkurenciji za osvajanje vredne nagrade:

  • Letovanje za dve osobe u Grčkoj, Hotel Poseidon Palace 5* na bazi All inclusive za 7 noćenja

Srećnu pobednicu nagradne igre Biljanu Simić očekujemo uskoro na dodeli nagrade u našoj Jumbo poslovnici u Brankovoj 28.

Zahvaljujemo se svima koji su posetili Sajam Turizma 2017, naročito posetiocima Jumbo štanda i zakazujemo naredno druženje već sledeće godine.

« 1 од 3 »