Alitalia: Jeftinije karte do gradova Italije

Od 26. oktobra trajno sniženje cena karata iz Beograda do svih destinacija u Italiji, koje će biti jeftinije i za oko 50 evra.
alitalia
Aviokompanija Alitalia najavila je da će od 26. oktobra trajno sniziti cene karata iz Beograda do svih destinacija u Italiji, koje će biti jeftinije i za oko 50 evra od aktuelnih cena, preneo je danas portalAviokarta.net.
Putnici iz Beograda moći će preko Rima da otputuju do dvadesetak drugih italijanskih gradova po povoljnijim cenama, pa će, na primer, povratna karta sa svim taksama i sa nadoknadom za izdavanje karte do Torina umesto sadašnjih 213 evra, od 26. oktobra koštati 169 evra.
Sličan pad cena važi i za ostale destinacije. Po ceni od 179 evra za povratnu kartu biće moguće otputovati do Firence, Pize ili Napulja, a 10 evra više stajaće ona do Venecije, Trsta ili Verone. Povartna karta do Ankone koštaće 199 evra.
Svi koji žele da putuju u Đenovu, Bolonju, Bari, Palermo ili Kataniju platiće 209 evra, umesto 270 evra koliko sada košta karta.
Najskuplje će biti karte do Ređo di Kalabrije, Lamecija Terme, Brindizija, Kaljarija ili Algera.
Cene karata od Beograda do Rima i Milana neće biti menjane. Redovna cena povratne karte do Rima košta 109 evra, a do Milana 159 evra.

Alitalia destinacije

Alitalia svoje putnike iz Beograda prevozi do svih dragova u Italiji kao i mnogih svetskih destinacija.Koristeći usluge ove aviokompanije možete putovati u
Gradove u Italiji : Milano, Torino, Trst, Firenca, Venecija, Piza kao i Napulj, Palermo, Katanija, Kaljari, i drugi
Gradove u Evropi: Madrid, Barselona, Valensija, Amsterdam, Brisel, London, Bukurešt, Tirana i drugi
Gradove u ostatku sveta: Kairo, Tunis, Kazablanka, Tel Aviv, Tokio, Peking, Rio, Sao Paolo, Buenos Aires i drugi
Izvor: Tanjug

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama