Alitalia avio karte za New York već od 460€

Alitalia avio karte za New York po ceni već od 460€ možete obezbediti u svim Jumbo Travel poslovnicama. U cenu su uključene sve takse. Platite avio karte na 6 rata bez kamate. Info i rezervacije na 011/303 88 77

Alitalia avio karte za New York – PROMO CENA

Putujte po promotivnoj ceni iz Beograda za New York koristeći usluge dobro poznate italijanske avio kompanije Alitalia. Upoznajte Ameriku već ove jeseni.
Alitalia avio karte za New York očekuju vas u svim Jumbo Travel poslovnicama, kao i online klikom OVDE.
[table id=265 /]
Cena uključuje sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Prikazana cena odnosi se na povratno putovanje na Alitalia ekonomskoj klasi iz Beograda. Broj slobodnih mesta je ograničen.
U vašem Jumbo Travelu sve avio karte možete platiti na 6 rata bez kamate! Ove kao i brojne druge mogućnosti možete potražiti na načini plaćanja.
Sve informacije i rezervacije avio karata možete dobiti u Jumbo poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova, subotom od 09-15 časova.
Već ove jeseni možete uživati u mnogostruko nagrađivanom kvalitetu usluge koji Alitalia pruža svojim putnicima. Uverite se i sami zašto milioni zadovoljnih putnika svoje poverenje ukazuju upravo avio kompaniji Alitalia.
Alitalia avio karte Beograd Rim
Save

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama