Alitalia

Alitalia je nacionalna avio kompanija Italije sa sedištem u Rimu. Ova avio kompanija bogate istorije jednom dnevno svakog dana leti iz Beograda za Rim i to: ponedeljkom, sredom, petkom, subotom u 11:45h (u maju 11:40) i utorkom, cetvrtkom i nedeljom u 18:45h.

Alitalia svoje putnike prevozi na mnoge evropske i svetske destinacije kao i u sve gradove Italije. Alitalia putnike prevozi u Bolonju i Rim, kao i na sve ostale italijanske destinacije.
Od gradova u Evropi sa Alitaliom možete putovati do Barselone i Londona kao i do mnogih drugih gradova širom starog kontinenta.

Alitalia


Sa Alitaliom možete putovati i u:

  • Gradove u Italiji : Alitalia leti jednom dnevno za Rim: Bari, Bolonja, Brindisi, Cagliari, Catania, Firenza, Genoa, Lamezia Terme, Milano, Napulj, Palermo, Pisa, Reggio Calabria, Torino, Trst, Venecija, Verona
  • Gradove u Evropi: Madrid, Barselona, Valensija, Amsterdam, Brisel, London, Bukurešt, Tirana i drugi
  • Gradove u ostatku sveta: Kairo, Tunis, Kazablanka, Tel Aviv, Tokio, Peking, Rio, Sao Paolo, Buenos Aires, Boston, Njujork, Majami, Los Anđeles, Santiago de Čile, Seul, Meksiko Siti, Nju Delhi, Havana, Johanesburg (nova destinacija),i drugi

Alitalia MILLEMIGLIA PROGRAM – LETITE I SAKUPLJAJTE MILJE

MILLE MIGLIA je program za sakupljanje milja u koji mogu da se učlane svi klijenti avio kompanije Alitalia

Kako MilleMiglia program funkcioniše pogledajte na https://www.alitalia.com/en_en/millemiglia.html

Sakupljajte milje: Svako putovanje, zavisno od razdaljine i klase prevoza donosi odredjeni broj milja. Milje, takođe možete sakupljati leteći bilo kojom od naših partnerskih kompanija.
Potrošite milje: Milje možete iskoristiti da kupite aviokartu, da platite razliku do biznis klase, da platite višak prtljaga i druge usluge.

Postanite član jednog od Alitalia klubova i iskoristite mnogobrojne pogodnosti:

  • MILLEMIGLIA
  • ULISSE
  • FRECCIA ALATA
  • FRECCIA ALATA PLUS

Više informacija o našem programu MilleMiglia možete dobiti na našem sajtu.


KLASE PREVOZA

Alitalia ima 3 klase prevoza zavisno od tipa aviona:

  • MAGNIFICA
  • PREMIUM ECONOMY (na dugolinijskim letovima)
  • ECONOMY

Nova pogodnost u Alitalii

Ukoliko ste kupili avio kartu za Alitalia interkontinentalni let na Premium Economy klasi, vašom kartom možete putovati i na biznis klasi na međunarodnim letovima Alitalie.

Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Alitalia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese online@jumbo.rs

Povećan broj letova Alitalije

Avio kompanija Alitalia povećala je broj svojih polazaka za mnoge destinacije. Saznajte više na novi Alitalia letovi.