Air Serbia obnavlja letove za Barselonu

Air Serbia će od 4. jula ponovo uspostaviti letove iz Beograda ka Barseloni i na taj način povezati Srbiju i Španiju, po prvi put posle jednogodišnjeg prekida.

Planirano je da se letovi do popularne metropole na Sredozemnom moru obavljaju dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Avio karte su već u prodaji.

Srpska nacionalna aviokompanija je letove do Barselone pokrenula u junu 2019. godine, nastavljajući tradiciju svog prethodnika JAT-a koji je do poznatog turističkog odredišta u Španiji saobraćao do 1998. godine.

Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije, izjavio je:„Raduje nas što obnavljamo direktnu vazdušnu vezu sa Barselonom, destinacijom koja je izuzetno popularna među našim putnicima, kako za poslovna, tako i za turistička putovanja. Ostajemo fokusirani na svaku priliku koja se ukaže na tržištu, kako bismo nastavili sa dobrim rezultatima i putnicima ponudili što veći izbor destinacija tokom sezone odmora“.

Red letenja

Nedelja
JU 584 Beograd (BEG) 17.10h Barselona (BCN) 19.50h
JU 585 Barselona (BCN) 20.35h Beograd (BEG) 23.05h

Četvrtak
JU 584 Beograd (BEG) 06.30h Barselona (BCN) 09.10h
JU 585 Barselona (BCN) 09.55h Beograd (BEG) 12.25h

Red letenja na ovoj ruti kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Air Serbije, kao što su – Atina, Bukurešt, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Tirana i Tivat.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Serbia avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama