Air Montenegro započinje letove iz Podgorice za Frankfurt

Nakon Beograda, Ljubljane i Banjaluke i Frankfurt će se naći na spisku destinacija nove crnogorske aviokompanije Air Montenegro.

Air Montenegro će od 15. jula leteti ka Frankfurtu dva puta sedmično, ponedeljkom i četvrtkom iz Podgorice.Karte su već u prodaji.

U saopštenju kompanije navodi se da je Frankfurt prepoznat kao značajna destinacija zbog povezivanja crnogorskih državljana koji žive u Nemačkoj i zbog turista iz Nemačke.

Iz Air Montenegra poručuju da će nove destinacije biti uskoro najavljene.

Air Montenegro je saopštio i da je kompanija Lufthansa Systems, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti konsaltinga u avio industriji podržala početak rada nove crnogorske kompanije.Saradnja sa ovom konsultatskom kompanijom otpočela je u martu 2021. sa ciljem stvaranja pouzdanog nacionalnog avio prevoznika koji će postizati najbolje poslovne rezultate.

Olivier Krueger, izvršni direktor nemačke konsultanstke kompanije, izjavio je: „Nova crnogorska nacionalna aviokompanija Air Montenegro uspešno je započela poslovanje i imali smo zadovoljstvo da budemo deo toga. Posebno sam ponosan što je Lufthansa Systems izabrana kao strateški partner u uspostavljanju aviokompanije“.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Montenegro avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Montenegro možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama