Air Serbia: Nova linija za Budimpeštu

Air Serbia obavila je svoj prvi let iz Beograda za Budimpeštu, što je označilo početak svakodnevnih letova ka tom gradu.
air serbia
Let je obavljen avionom Air Serbia ATR 72, sa znakom aviokompanije u crvenoj, plavoj i beloj boji.Ovim se slavi povratak letova između dva grada posle 22 godine. Linija za Budimpeštu ima dugu istoriju. Prvi let obavila je kompanija Aeroput 1939. godine. JAT je ponovo otvorio ovu liniju 1967. kao jednu od 25 evropskih destinacija. Na njoj se letelo do 1992. godine, kada je obavljen poslednji let.
Letovi za Budimpeštu nude odličnu povezanost kroz matičnu vazdušnu luku Air Serbia-e na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ka brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, uključujući Atinu, Solun, Tel Aviv, Larnaku, Sofiju i Abu Dabi, kao i regionalne destinacije kao što su Sarajevo, Skoplje, Tivat i Podgorica.Više o ovoj vesti kao i raspored letova Air serbie za Budimpeštu možete pronaći ovde

Air Serbia pogodnosti

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj odrednici u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama