Air Serbia i ITA Airways proširili kod-šer sporazum

Air Serbia i ITA Airways su dodatno proširili kod-šer saradnju, sklopljenu u novembru prošle godine, samo mesec dana nakon pokretanja letova aktuelnog italijanskog avio-prevoznika. Zahvaljujući unapređenju partnerstva, putnici će na raspolaganju imati više opcija za rezervaciju letova do destinacija u mrežama srpske i italijanske nacionalne avio-kompanije.

Air Serbia će svoju JU oznaku za let (marketing kod) postaviti na dodatne domaće letove ITA ervejza, preko Rima, do gradova kao što su Bolonja, Firenca, Napulj, Ređo Kalabrija i Verona, kao i na letove do međunarodnih destinacija – Barselone, Kaira, Malte i Tel Aviva. Marketing kodovi srpske nacionalne avio-kompanije su dostupni i na letovima ITA Airwaysa preko Rima za Atinu, Bari, Brindizi, Đenovu, Kataniju, Lamecija Terme, Palermo, Tiranu, Torino, Trst i Veneciju.

Uz vazdušne linije do Milana i Rima, ITA Airways će svoj marketing kod postaviti i na direktne letove Air Serbie između Beograda i Venecije, kao i na letove preko glavnog grada Srbije do Dubrovnika, Pule i Splita. Marketing kodovi italijanskog avio-prevoznika dostupni su i na letovima Air Serbie za Atinu, Banjaluku, Bukurešt, Ljubljanu, Podgoricu, Sarajevo, Sofiju, Skoplje, Solun, Tivat i Tiranu.

Direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia kompanije Boško Rupić izjavio je:”Radujemo se proširenju poslovnih odnosa i daljem razvoju saradnje sa kompanijom ITA ervejz, koja se do sada pokazala kao veoma uspešna. Uvođenjem novih kod-šer letova, dodatno ćemo doprineti unapređenju i jačanju kulturnih i ekonomskih veza između naših zemalja, dok ćemo putnicima obezbediti još atraktivniju ponudu i brže konekcije”.

Unapređenjem partnerstva, putnici će moći lakše da stignu do destinacija kao što su Malta, Kairo i Tel Aviv, ka kojima Er Srbija trenutno ne saobraća. Putovanja do Malte su takođe dostupna preko Rima, zahvaljujući partnerstvu srpskog avio-prevoznika sa Er Maltom, dok su Kairo i Tel Aviv dostupni putem Er Srbijinih letova za Istanbul, kroz kod-šer partnerstvo sa Turkiš erlajnsom.

Avio-karte u okviru proširenog kod-šer ugovora su dostupne za prodaju.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Serbia i ITA Airways  avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia i ITA Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama