Air Serbia i Aeroflot proširili kod-šer saradnju

Air Serbia, srpski nacionalni avio-prevoznik i Aeroflot, nacionalna avio-kompanija Ruske federacije, proširili su postojeći kod-šer ugovor, postavljanjem svojih marketing kodova na dodatne destinacije u okviru saobraćajnih mreža partnera. Proširena saradnja će putnicima omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom organizacije putovanja i lakše povezivanje preko matičnih aerodroma Air Serbia i Aeroflota.

Zahvaljujući unapređenom partnerstvu, Air Serbia će dodati svoju JU oznaku na letove Aeroflota za Jerevan i Seul, dok će Aeroflot postaviti svoj SU kod na letove srpske nacionalne avio-kompanije za Sofiju. Proširenje kod-šer sporazuma obuhvata i linije Air Serbie za Krasnodar i Rostov na Donu, na koje će Aeroflot postaviti svoj marketing kod, uz već postojeće kod-šer linije Beograd-Moskva i Beograd-Sankt Peterburg, na kojim saobraćaju oba prevoznika.

Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbie, izjavio je: „Nastavljamo da razvijamo uspešnu saradnju sa Aeroflotom i radujemo se novom proširenju međusobnih poslovnih odnosa. Povećavanjem mogućnosti povezivanja u okviru naših mreža, pružamo veći izbor i širu ponudu našim putnicima, što je od posebnog značaja u okolnostima pandemije u kojima trenutno poslujemo.“

Kod-šer saradnja srpske i ruske nacionalne avio-kompanije takođe obuhvata letove koje Aeroflot obavlja između Moskve i Istanbula, Jekaterinburga, Kazanja, Krasnodara, Novosibirska, Omska, Rostova na Donu, Sankt Peterburga, Samare, Sočija i Volgograda, kao i linije Air Serbie između Beograda i Banjaluke, Istanbula, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Tirane i Tivta.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Serbia i Aeroflot avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia i Aeroflot  možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama