Air Serbia: Aviokarte za Brisel od 145€

Air Serbia i ovog petka nastavlja sa svojom promotivnom akcijom “Happy friday”.Aviokarte za Brisel po ceni već od 145 € samo je jedna od destinacija u ponudi.
aviokarte za brisel

Srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia svojim putnicima i ovog petka pruža mogućnost da po povoljnijim cenama obezbede svoje mestu u avionu ove kompanije ka nekoj od destinacija.Happy Friday promo akcija Air Serbie već postaje prepoznatljiva po nižim cenama svakog petka u mesecu.Ukoliko se odlučite za putovanje, po sniženoj ceni možete avio-karte možete putovati u

  • Brisel počev od 145 evra*
  • Berlin počev od 175 evra*
  • Moskva počev od 195 evra*

* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Karte po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 31. oktobra 2014, i važiće za putovanja od 3. novembra 2014. godine do 28. marta 2015. godine, osim u periodu od 17. decembar 2014. do 13. januara 2015. godine.

Air Serbia pogodnosti

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj novoj liniji u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama