Cene po osobi već od 1225

Sun Island Resort and Spa 4*, Maldivi paket aranžman

Hotel Sun Island Resort and Spa 4* je godinama unazad najprodavaniji hotel na Maldivima. Beskrajne plaže belog peska, tirkizno more i hladovina palmi čine ovaj resort idealnim za prijatan odmor. Luksuzni resort nudi posetiocima udoban smeštaj, kvalitetnu uslugu i garantuje nezaboravan odmor na Maldivima.

Opis

Hotel Sun Island resort and Spa 4*je smešten na južnom atolu Ari, na ostrvu Nalaguraidhoo. Od međunarodnog aerodroma Male je udaljen oko 113 km. Od aerodroma Male do hotela se stiže unutrašnjim letom, a zatim se vrši transfer brodom. Hotel u svojoj ponudi ima dosta sadržaja koji gostima omogućavaju kvalitetan i aktivan odmor. U svom sastavu, hotel Sun Island Resort poseduje više restorana u kojima gosti mogu degustirati najkvalitetnije pripremljene specijalitete lokalne ili internacionalne kuhinje. Tu su još i barovi, bazen sa odvojenim delom za decu, kao i velikih broj radnji u kojima gosti mogu kupiti suvenire i razne proizvode. Sto se tiče zabave, u hotelu se često organizuju disko večeri, folklor show i živa muzika u glavnom baru. Od sportova, gostima su na raspolaganju odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, fitnes, bilijar, skijanje na vodi i  ronjenje. Bogata usluga hotela je dopunjena i spa i wellness centrom, koji čine sauna, parno kupatilo, đakuzi, kao i različiti spa tretmani.

Sun Island Resort hotel čini 458 soba, od kojih su sun ville, promo beach bungalovi, standard beach bungalovi i superior beach bungalovi smešteni u prvom ili drugom redu od plaže, dok su water bungalovi smešteni na vodi. Usluge koje je moguće rezervisati su: polupansion, pun pansion ili all inclusive usluga.

Posebne pogodnosti koje ovaj resort nudi su namenjene bračnim parovima koji bi želeli da provedu svoj medeni mesec ovde.

 

Program

Cena aranžmana uključuje:

 • Povratnu avio kartu sa svim pripadajućim taksama
 • 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*
 • Povratni transfer na Maldivima (aerodrom – izabrani hotel – aerodrom)

Cena aranžmana ne uključuje:

 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Lokalne izlete
 • Ostale nepomenute troškove

Cene

Sun Island resort & Spa

Cena od € 1225 po osobi u dvokrevetnoj sobi 

Period putovanja : neograničeno

Period prodaje :  Ponuda je data prema trenutnoj raspoloživosti i podložna je promeni do trenutka rezervacije.

Napomene

 • U pitanju su individualna putovanja.
 • Dužina boravka data u ponudi je predlog i može se modifikovati prema željama i potrebama putnika.
 • U ponudi agencije su hoteli svih kategorija i na različitim lokacijama, te se na zahtev putnika može proširiti lista predloženih hotela, što može uticati na cenu.
 • Avio karte i hoteli se nalaze u slobodnoj prodaji, nije izvršena ni jedna rezervacija te je predlog putovanja pravljen prema trenutnoj raspoloživosti. U trenutku rezervacije može doći do modifikacije cene u skladu sa trenutnom raspoloživošću klasa na letu i mestima u hotelu.
 • Popusti i doplate za decu do 12 godina ili dodatne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi se rade na upit.

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Zanzibar – skriveni raj Indijskog okeana

Zanzibar – skriveni raj Indijskog okeana

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja sa doručkom u hotelu 3*, transfer na Zanzibaru i u Beogradu

855
Egipat

Egipat

Egipat letovanje po vašoj meri

560
Turska

Turska

Najpovoljini aranžmani

460
Sejšeli – odmor iz snova

Sejšeli – odmor iz snova

8 noćenja sa doručkom 3***

1180

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama