Opis

Sun Island resort & Spa je smešten u južnom delu Ali Atola na Maldivima. Od aerodroma Male udaljen je 35-40 min hidro avionom Ovo popularno ostrvo Maldiva je oko 1,6 km dugačko i 400 m široko.

Sun Island Resort & Spa – sadržaj

U okviru hotela nalaze se bazen sa posebnim delom za decu, bar na bazenu, sunčana terasa, otvoren glavni restoran sa italijanskom i japanskom kuhinjom kao i tajlandski restoran. Od sportskih aktivnosti u hotelu su dostupni: biciklizam, teretana, skijanje na vodi, surfing, katamaran kao i škole ronjenja. Takođe na raspolaganju je impresivan spa centar sa djakuzijem, saunama, parnim sobama i masažama.Pravi raj za odmor tokom celog dana.

Kao poseban dodatak našim mladencima dajemo bocu šampanjca i korpu voća. Gosti Sun Island resort & Spa hotela, koji slave svoje srebrne ili zlatne godišnjice venčanja na ostrvu dobijaju iste pogodnosti. Gosti koji na ostrvu slave rodjendan, dobijaju bocu vina i kolače.

 

Vreme ulaska

14:00

Vreme izlaska

11:00

Mogućnosti otkaza i/ili refundacije

Prema opštim uslovima putovanja

Sadržaji

 • Bar
 • Bazen
 • Fen
 • Hotelska plaža
 • Internet
 • Kablovska televizija
 • Klima
 • Minibar
 • Recepcija
 • Restoran
 • Sef
 • Telefon
 • Wi-Fi

Rezervacija

Rezerviši

Ispod su navedene sve vrste soba raspoložive u ovom smeštaju. Da biste izvršili rezervaciju, prvo podesite datume u kom periodu biste želeli da boravite u smeštaju klikom na dugme sa desne strane

Vrste soba

 • Porodični bungalov

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dve odrasle osobe i dvoje dece (2-12 godina) ili tri odrasle osobe.

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Porodični bungalov

 • Dvokrevetna 2+2

  + još informacija

  Mogućnost smeštaja dvoje odraslih i dvoje dece (2-12 godina).

  Max:

  Veličina kreveta: Normalan

  Veličina sobe: Dvokrevetna sa pomoćnim ležajevima

Žao nam je, još uvek nema recenzija za ovaj smeštaj.

Maldivi

Opšte aktivnosti

Maldivi su ostrvska država u Indijskom okeanu koja poslednju deceniju predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija sveta. Ako postoji mesto na planeti gde priroda nije štedela na lepoti, onda su Maldivi to rajsko mesto. Na 1991 ostrva, koja se prostiru na površini od 90 000 kvadratnih metara, snovi o dugačkim, belim, peščanim plažama natkrivenim palmama, koje se njišu na vetru, postaju stvarnost. Netaknuti podvodni svet sa najlepšim koralnim grebenima, šarenim ribama i jedinstvenim mestima za ronjenje predstavljaju obeležja Maldiva.

Ime Maldivi potiče od reči mālā i dvīpa što bi u slobodnom prevodu značilo ostrvo cveća što već daje prve asocijacije o kakvom se ostrvu radi. Prema istorijskim izvorima prvi stanovnici Maldiva bili su najverovatnije ribari, doseljenici sa zapadnih obala Šri Lanke udaljene oko 700 kilometara.

Pošaljite nam upit, kreiraćemo ponudu prema Vašim potrebama i željama. Upišite sve detalje koji su Vam bitni kao i predviđeni budžet kako bismo Vam poslali adekvatne ponude.

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaše pitanje

maledives_text

Maldivi se sastoje od atola kojih ima 26. Svaki atol poseduje hotel u okviru kojeg se jedino može boraviti. Najjužniji atol se nalazi s druge strane ekvatora. Postoji samo jedan veliki grad na Maldivima, glavni grad Male, koji je smešten na istoimenom ostrvu. Od ukupnog broja prelepihostrva okruženih Indijskim okeanom, oko 200 je naseljeno, a od tog broja 75 je otvoreno za turiste i na njima se nalaze vrhunski opremljeni hoteli i resorti.

Maldivi predstavljaju središte jednog od najvećih i najbogatijih koralnih područja na Zemlji. Turisti svoje vreme provode uživajući na prekrasnim peščanim plažama sa belim peskom ispod kokosovih palmi. Ali, pravu atrakciju na Maldivima predstavlja ono što se nalazi ispod površine mora. Koralni vrtovi s najraznovrsnijim životinjskim i biljnim svetom, predstavljaju nezaboravan doživljaj i ostavljaju bez daha čak i najiskusnije ronioce. Bogat, živi svet ribica svih boja potpuno je nestvaran i deluje kao slika na kompjuteru.

maldives3

Sportske aktivnosti na Maldivima su pre svega vezane za vodu. Pored jedrenja, surfinga, skijanja na vodi i ribolova, ekspedicije u podvodni svet čine ova ostrva privlačnom destinacijom. Mnogobrojni turisti dolaze na Maldive samo da bi iskusili podvodni svet. Svaki hotel se ponosi svojim iskusnim kvalifikovanim instruktorima ronjenja i svojom ronilačkom bazom, gde se može iznajmiti potrebna oprema. Programi ronjena obuhvataju obilazak koralnih grebena i područja u kojima plivaju veće ribe, morski psi i raže, kao i potopljene olupine brodova.Vaša avantura u Posejdonovo carstvo počinje upravo na Maldivima.


Više o atolima možete pročitati ovde:

South Male’ Atoll
North Male’ atoll
Meemu Atoll
Shaviyani Atoll
South Ari Atoll
Baa Atoll
Noonu Atoll
Lhaviyani Atoll
North Nilandhe Atoll
Addu Atoll


Pročitajte više